Onze winkel bevindt zich op het Almeersch Hippisch Centrum. Wij zijn aangesloten bij de Manege & Ruiter Bond. In 2007 zijn wij door de jury van de hippische ondernemer verkozen tot Hippisch Ondernemer van het jaar.

Almere-Ruitersport heeft alles in huis voor jou en je paard. Wij hebben een zorgvuldig gemaakte selectie van de mooiste en leukste producten van bekende ruitersportmerken. Almere-Ruitersport bestaal al sinds 1963, we zijn begonnen met een capje, zweepje en poestkist vanuit de foyer van onze manege en vervolgens naar zolder met een echte winkel. Hier hebben we onze winkel op de kaart gezet.
In 2012 zijn wij gaan verbouwen en hebben nu een grote winkel op de begane grond met wel 250 vierkante meter en zijn nu een begrip in Flevoland.
De combinatie van service, mooie producten en gemak maakt winkelen in onze webshop een feestje voor elke paardenliefhebber.

Ons hippisch centrum ligt aan het bos van het recreatiegebied Buitenhout. Als u wilt beginnen met paardrijden of uw kind wil leren paardrijden dan bent u bij ons aan het goede adres. Ook voor het stallen van uw paard bieden wij u en uw paard goede zorg en faciliteiten. Wij beschikken ook over een sfeervolle foyer met een overdekt terras waar u kunt genieten van een drankje en diverse maaltijden.

De website maakt u wegwijs in ons bedrijf dat uit diverse onderdelen bestaat; De manege, de pensionstal, Almere Ruitersport en RSV Almeersche ruiters. Neem een kijkje op onze website en graag tot ziens op het Almeersch Hippisch Centrum!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking