Als consument heb je het recht om binnen 14 dagen, nadat jij of een door jou aangewezen derde het product heeft ontvangen, de overeenkomst te herroepen. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je ons schriftelijk, per post of per e-mail op de hoogte stellen dat je de overeenkomst wil herroepen. De producten dienen in originele verpakking en ongebruikt te worden teruggestuurd.

Retour van betaling

Wanneer je de overeenkomst herroept, ontvang je de betaling van de order, inclusief leveringskosten, zo snel mogelijk en niet later dan binnen 14 dagen (nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je herroepingsrecht) van ons retour. Het retourbedrag betalen wij je met hetzelfde betaalmiddel uit als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij anders met je overeengekomen. De terugbetaling volgt nadat wij de producten van je retour hebben ontvangen.

Retour sturen van ontvangen producten

De producten die je wilt retourneren dien je niet later dan 14 dagen na herroeping van de overeenkomst aan ons terug te sturen of te overhandigen. Eventuele verzendkosten zijn voor je eigen rekening.

Risico van retour sturen

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht ligt het risico van het retour sturen en een tijdige uitoefening daarvan bij jou.

Aansprakelijkheid voor waardevermindering

Je mag het product in dusverre uitpakken of gebruiken voor zover het nodig is om te beoordelen of je het product wilt houden. Je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering indien dit een gevolg is van gebruik dat verder gaat dan nodig om de werking van het product vast te stellen. Ga met de producten om zoals je dit ook in de winkel zou doen.

Voor het retourneren van ontvangen producten kun je gebruik maken van onderstaand adres:

Almere- Ruitersport
 Trekweg 4
 1338 GA Almere

 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking