Crafty Ponies Showdeken set Bekijk groter

Crafty Ponies Showdeken set

€ 32.95

Nieuw

Crafty Ponies Showdeken set

Meer details

Waarschuwing: laatste items in voorraad!

1 stuk op voorraad

Kinderen hebben veel plezier met het verkleden van hun Crafty Ponies. Met deze show deken set steelt jouw knuffelpaard de show! De zwarte fleecedeken met nekbeschermer is afgewerkt met een gouden rand, voor een glinsterend effect. De staartzak houdt de staart van de Crafty Pony schoon tijdens het reizen en de peesbeschermers helpen de benen van de pony te beschermen in een trailer of paardenbox. Houdt er rekening mee dat de nekbeschermer moet worden bevestigd aan een halster, de halster zit NIET bij de set inbegrepen! Het instructieboekje helpt kinderen alles te leren over deze prachtige set! 

Kinderen kunnen leren en oefenen met de Showdeken Set!

Kinderen kunnen leren waarom pony’s soms producten als deze gebruiken wanneer ze naar een concours of show reizen. Door te oefenen leren kinderen hoe zij de peesbeschermers, staartzak en nekbeschermer op de juiste manier moeten aanbrengen. Ze kunnen ook oefenen met het aan- en uittrekken van de deken en het op de juiste wijze bevestigen van de kruissingels en bilkoord. Al deze verschillende activiteiten helpen kinderen hun behendigheid te ontwikkelen. 

Inhoud Showdeken Set:

Zwarte fleecedeken met gouden rand, kruissingels en bilkoord, nekbeschermer met een gouden rand, peesbeschermers set (4 stuks) met klittenbandsluiting, staartzak, A5 formaat, 12 pagina Nederlands instructie boekje. 

No customer comments for the moment.

Schrijf uw recensie

Crafty Ponies Showdeken set

Crafty Ponies Showdeken set

Crafty Ponies Showdeken set

Schrijf uw recensie

Aanbiedingen